Winkelwagen
artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....

Kinderboetiek Simone is een hippe baby- en kinderwinkel voor kinderen van 0-18 jaar. U kunt bij ons terecht voor baby- en kinderkleding voor zowel meisjes als jongens. Naast kleding verkopen we ook aanverwante artikelen zoals maillots, sokken en ondergoed. Voor de allerlaatste trends op het gebied van kindermode bent u bij ons op het juiste adres.

 

Knus winkeltje

Alweer 11 jaar geleden, op 1 maart 2012, opende Kinderboetiek Simone voor het eerst haar deuren. Het is een knus winkeltje in Aalst/Waalre op Den Hof 114 met een breed assortiment. De winkel is ongeveer 70 m2 met diverse merken zoals Be a Diva, Brian and Nephew, Geisha, Molo, Quapi, Cars, Z8, B*E*S*S, LoFff, Dutch DreamDenim, Crush Denim, Airforce, Beebielove, Birds by D-Rak, Blue Pepper, Ewers sokken en maillots, Zoizo ondergoed, Cowboybags Legend by Petrol, Legends22 en Petrol.


Kinderboetiek Simone geeft u graag de ruimte om vrijblijvend in de winkel rond te kijken. We adviseren u we graag over de juiste maat en helpen u een keuze te maken. Onze openingstijden vindt u op de website. Voor alle klanten in de winkel heeft Kinderboetiek Simone haar eigen klantenkaart waarmee een mooie korting kan worden opgebouwd

Tot ziens bij kinderboetiek Simone te Aalst/Waalre

 

24/7 bestellen in de webshop

Bent u niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken? Dan kunt u ook terecht In onze webshop. Betalen kan veilig via iDeal, PayPal, CreditCard of vooruitbetaling. Uw bestelling wordt binnen 48 uur verzonden naar het door u opgegeven adres.

Wilt u op de hoogte blijven van Kinderboetiek Simone? Volg ons dan op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe collecties, acties en aanbiedingen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?