0
You have no items in your shopping cart.

0

Online kleding kinderen

Online kleding kinderen

Iedere ouder herkent het wel. Het is druk! Tijd om de stad in te gaan is er niet of nauwelijks en kinderen vinden het ook niet altijd leuk. Maar u wilt natuurlijk wel dan uw kinderen leuk gekleed gaan. Bestel daarom online de kleding voor uw kinderen bij Kinderboetiek Simone.


Hippe en stoere kinderkleding

Bij Kinderboetiek Simone vindt u hippe en stoere kinderkleding van verschillende merken. Merken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit, originele designs en mooie pasvorm. Voorbeelden van merken zijn bijvoorbeeld Airforce, Beebielove, Crush Denim, Kiestone, Dutch Dream Denim, Molo, Z8, Petrol, Cars, Brian and Nephew en Birds by D-Rak. U kunt online kleding voor uw kinderen bestellen van maat 44 tot en met maat 188. U kunt dus bij ons terecht voor uw pasgeboren baby maar ook voor uw tiener.


Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Service en klanttevredenheid zijn voor ons erg belangrijk. Wij staan dan ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kunt u niet vinden wat u zoekt of kunt u de juiste maat niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder (telefonisch of via info@kinderboetiek-simone.nl.


Binnen 14 dagen retourneren

Wanneer u online kleding voor uw kinderen bestelt, is het wel belangrijk dat het past. Wanneer dat niet het geval is, kunt u altijd uw bestelling binnen 14 dagen geheel of gedeeltelijk retour sturen.

U bestelling wordt binnen 48 uur verzonden naar het door u opgegeven adres. U kunt veilig betalen met iDeal, PayPal, Creditcard of vooruitbetaling.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?