0
You have no items in your shopping cart.

0

Molo kinderkleding

Molo kinderkleding

Molo kinderkleding staat bekend om zijn duurzame kleding met kleurrijke en vrolijke prints. Kleding met humor waar over na is gedacht. De opvallende prints gecombineerd met de goede kwaliteit en mooie pasvorm maken dat dit merk in de smaak valt bij zowel ouders als kinderen. Vooral de allover prints met dieren, bloemen en andere beelden uit de natuur zijn voor veel ouders direct herkenbaar. Lief en stoer tegelijk en zowel voor jonge als oudere kinderen. Voor ieder kind is wel iets moois uit de collectie van het Deense merk Molo te vinden.

 

Herkenbare prints

Sterke kleuren, leuke prints, spannende vormen en gewaagde combinaties. Dat vindt u terug in de collectie van Molo. In de collectie vindt u veel prints. Een print is herkenbaar voor een kind waardoor het direct favoriet wordt. Molo kinderkleding staat tevens bekend om hun goede kwaliteit printen blijven mooi

Bij Kinderboetiek Simone kunt u terecht voor Molo kinderkleding. U vindt kleding van dit merk zowel in onze winkel in Aalst-Waalre als in onze webshop.


Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op

Mocht een gewenst product of aantal niet meer op voorraad zijn dan nemen wij graag contact voor u op met onze leverancier. Stuur ons in dat geval een bericht via het contactformulier of bel ons op 06 - 1600 7063 of 06 - 2252 7857
U kunt Molo kinderkleding via de website bestellen maar we hebben ook een fysieke winkel in Aalst/Waalre. U vindt Kinderboetiek Simone aan Den Hof 114 in Aalst/Waalre.


Onze andere merken

Naast Molo kinderkleding vindt u in onze collectie een scala aan andere kwaliteitsmerken zoals Brian and Nephew, Kiestone, Airforce, Be a diva, Geisha, Quapi, Z8,  Dream Denim,Cars, Crush Denim en Lofff. Bekijk onze webshop al onze kinderkleding of kom langs in onze winkel. 


Wilt u meer zien van Molo?