0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Airforce Jas Kind

Airforce jas kind

Bent u op zoek naar een leuke jas voor uw kind? Dan kunt u terecht bij Kinderboetiek Simone. Wij verkopen in onze winkel en in onze webshop Airforce kinderjassen. Dit merk staat voor exclusieve en duurzame kleding. Tevens verkopen we ook volwassene maten.

 

Trendy, sportief en toch degelijk, Airforce jas kind

Een jas moet aan veel eisen voldoen, dat is voor kinderjassen niet anders. Sterker nog, die moet aan nog meer eisen voldoen. Ze moeten warm zijn en kinderen moeten zich er goed in kunnen bewegen. Lekker kunnen spelen. En een jas moet ook tegen een stootje kunnen. Want een jas wordt ook wel eens in een hoek gegooid en tijdens het buitenspelen worden jassen nog wel eens vuil. Trendy, sportief en toch degelijk. Dat zijn de kenmerken van een Airforce jas voor uw kind.

 

Gemakkelijk online "Airforce jas kind" bestellen

U kunt Airforce kinderjassen gemakkelijk bestellen in onze webshop. Altijd en overal bereikbaar. Uw bestelling betaalt u veilig met Paypal, iDeal, creditcard of door een vooruitbetaling. Binnen 48 uur wordt u bestelling verstuurd. U heeft uw Airforce kinderjas dus snel in huis.

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen over de Airforce jassen voor kinderen of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder. Ook als een bepaalde maat uitverkocht is, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wellicht kunnen wij dit item -na contact met onze leverancier- alsnog aan u leveren. U kunt contact met ons opnemen door een bericht te sturen via het contactformulier op de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze winkel in Aalst-Waalre. Onze openingstijden vindt u op de website.

Meer over Airforce jas kind

Airforce; een hoogwaardige winterjas! Het Merk Airforce bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar, maar vooral is het de laatste jaren in opkomst als dé winterjas. Dit tegen een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Er zijn meer dan 300 verkooppunten door heel Nederland, en daar zijn wij er trots er één van. Bij het ontwerp van deze jasssen is er vooral rekening gehouden met de weersomstandigheden in ons koude kikkerlandje. De Nederlandse winters kunnen ook onverwachts streng zijn. Zowel een oversized winterjacket of een parka van Airforce trotseer je al deze weersomstandigheden zonder problemen. De winterjassen van Airforce zijn te herkennen aan de mooie fit en de moderne look. Natuurlijk is daarbij de kwalitiet ongeëvenaard.

Een stukje Airforce geschiedenis

In 1999 is men gestart met de productie winterjassen voor kinderen en volwassenen. Vanaf de eerste dag is ernaar gestreefd om hoogwaardige kleding tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding te produceren. De opzet was om te komen tot een hoge kwaliteit jas voor een respectabele prijs. De basic modellen zijn tijdloos en modern tegelijk en zijn vervaardigd van kwalitatieve stoffen. De stoffen zijn goed waterafstotend zodat je zelfs de meest regenachtige en gure dagen kunt trotseren en geen kou en water doorlaten. Wat wil je nog meer? Een moderne look en een warme jas!

Deze jassen zijn op vele plaasten te koop, wij bieden u een groot assortiment en kunnen voldoen aan elke vraag. Elke bestelling wordt door ons behandeld alsof het de eerste is. De betaling verloopt beveiligd en u heeft alle rechten van retour zoals dat hoort. Vanaf 2010 is er besloten dat de focus gelegd zou worden op de volwassenenlijn dit om mee te groeien met de klanten die ooit met onze jeugdcollecties begonnen zijn. De keuze voor Airforce blijkt nl voor tijden te zijn. Iemand die eenmaal een Airforce jas gekocht heeft zal dat vaker doen.

Hoe gaat Airforce de toekomst in?

Het Main office bevindt zich in Zandvoort. Er zijn plannen om begin 2019 te verhuzien naar een nieuw kantoor. Zo wordt de levering van mooie damesjassen en stoere herenjassen verder gewaarborgd.

 

Meer zien van Airforce jas kind?